Skip to content
FIQUE THE LABEL

OVER ONS

The story of our brand

THE STORY OF OUR BRAND

We are here to brighten up your outfit! 

Eigenaresse Fieke begon haar merk onder de naam Nº FIVE in mei 2019. Het merk begon met een collectie bagstraps (verwisselbare tassenhengsels), met een focus op animalprints, hoogwaardige kwaliteit leer en een toegankelijke verkoopprijs. Inmiddels is het uitgegroeid tot een tassenmerk dat bekend staat om haar luxueuze, hip maar tijdloze uitstraling met een goede prijs/kwaliteit verhouding wat zowel jong als oud aanspreekt. Februari 2021 besloot ze haar naam te rebranden onder de naam FIQUE THE LABEL. 

Wij zijn immers geen nummertje meer, maar een echt merk!

FIQUE THE LABEL

Alle producten van FIQUE THE LABEL zijn handgemaakte producten van 100% echt leer. Na het succes van de eerste collectie, de bagstraps, hebben wij ons assortiment uitgebreid met riemen, tassen en portemonnees en nog veel meer leuke lederen accessoires. Om dit mogelijk te maken hebben wij verschillende productie ateliers in binnen- en buitenland. Al onze bagstraps en riemen worden handgemaakt in Nederland van Zuid-Amerikaanse koeienhuiden. Onze tassen en portemonnees worden handgemaakt in Italië van Italiaanse koeienhuiden. 

FIEKE VERZIJDEN

Creativiteit, ondernemerschap, mode, pure producten; alles kwam samen toen het idee ontstond om mijn eigen lederen tassenlabel neer te gaan zetten. Elke dag voelt weer als een feestje als ik mijn eigen prachtige kantoorpand in het centrum van Breda binnenloop. Het is natuurlijk keihard werken als ondernemer in de modebranche, gemiddeld zo’n 24/7 want mijn hoofd staat nooit uit haha, maar wat krijg je er ook veel voor terug! Ik heb nooit durven dromen toen ik 1,5 jaar geleden een bastrap voor mijzelf had gemaakt, dat daar op zo’n natuurlijke en vloeiende beweging een echt eigen tassenmerk uit zou rollen en inmiddels sta waar ik nu sta met mijn bedrijf. Daar ben ik zeker trots op! 

Al onze producten zijn bedacht en ontworpen door mezelf. Ik vond het erg belangrijk dat ik met mijn nieuwe label dicht bij mezelf bleef, zo ook de naam van mijn bedrijf. Mijn bijnaam Fiek vormde de naam van mijn prachtige merk, maar dan een beetje chique. So here it is, FIQUE THE LABEL!

SHORT BAGSTRAP
Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?