Skip to content

VERZENDING

Als je verliefd bent geworden op een van de items van FIQUE THE LABEL, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wij geven alvast antwoord op de meest gestelde vragen over de verzendopties.

HOE SNEL IS MIJN BESTELLING BINNEN?

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je jouw nieuwe leather creations ontvangt. In Nederland kun je je bestelling meestal binnen 2 werkdagen verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Items die op werkdagen voor 16:00 besteld worden diezelfde dag verzoden. Je ontvangt nadat wij hem verstuurd hebben een track en trace, zodat je precies weet wanneer je jouw pakketje kan verwachten. Meestal is dit al de volgende werkdag. Bestel je in het weekend dan moet je iets langer geduld hebben. Pakketjes worden dan vaak op maandag of dinsdag geleverd.

Heb je vragen over levertijden, bijvoorbeeld vanwege een bepaalde gelegenheid, neem dan even contact met ons op zodat we samen de beste levering voor je kunnen regelen. 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

NEDERLAND
Vanaf €20,- word jouw pakketje gratis verzonden met Post NL in Nederland. Voor bestellingen onder de €20,- zijn de verzendkosten €4,95.

BELGIË
Voor België zijn de verzendkosten vanaf €100,- gratis. Voor bestellingen onder de €100,- zijn de verzendkosten €9,95. De bestelling wordt verzonden met Post NL of DPD.

DUITSLAND
Voor Duitsland zijn de verzendkosten vanaf €100,- gratis. Voor bestellingen onder de €100,- zijn de verzendkosten €9,95. De bestelling wordt verzonden met Post NL of DPD.

OOSTENRIJK
Voor Oostenrijk zijn de verzendkosten vanaf €100,- gratis. Voor bestellingen onder de €100,- zijn de verzendkosten €9,95. De bestelling wordt verzonden met Post NL of DPD.

FRANKRIJK
Voor Frankrijk zijn de verzendkosten vanaf €100,- gratis. Voor bestellingen onder de €100,- zijn de verzendkosten €9,95. De bestelling wordt verzonden met Post NL of DPD.

 
Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?